Kylpyhuoneremontti

HS-Laatta remontoi: Kangasala

Kylpyhuoneremontti Kangasala – viihtyisyyttä kodin kylpyhuoneeseen kattavalla remontilla!

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia? Ehkä tarkoitus on uusia WC-tilojen tasot ja lavuaarit tai ehkä haaveissa on uusi laatoitus aina kylpyhuoneiden seiniä ja saunan lattiaa myöten?

HS-Laatta toteuttaa monipuoliset kylpyhuoneremontit purku- ja pohjatöistä lähtien niin koteihin kuin saneeraus- ja uudiskohteisiinkin. Toteutamme asiakkaan toiveista riippuen kylpyhuoneremontin kokonaisvaltaisella Avaimet käteen -periaatteella, jolloin myös kaikki tarvittavat pintamateriaalit voidaan tilata kauttamme.

Ota yhteyttä, kun etsit osaavaa kylpyhuoneremontin tekijää Kangasalalla!

Kylpyhuone on kodin sydän: tilaa kylpyhuoneremontti juuri tarpeidesi mukaan!

Kylpyhuone on paikka, jossa käyt päivittäin useampaan kertaan. Eikö se olisi siis syytä olla toimiva ja mieluisa? Meiltä saat asiantuntevaa apua kylpyhuoneremontin toteuttamiseen. Esitä vain toiveesi meille niin pääsemme aloittamaan pohjamateriaalien suunnittelusta. Suoritamme myös pintaremontit, joka voi halutessasi sisältää vain esimerkiksi itse hankkimiesi laattojen asennuksen. Kylpyhuoneremontilla saadaan luotua yhtenäinen tunnelma niin saunaan, pesuhuoneeseen kuin pukutilaankin!

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Toteutamme kylpyhuoneen remontin toiveitasi vastaavaksi, huolellista viimeistelytyötä myöden.

Kylpyhuoneremontit Kangasalalla
kaikenlaisiin kohteisiin

  • Kokonaisvaltaiset remontit suunnitteluineen ja materiaaleineen omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin
  • Pienemmät laatoitustyöt ja pintojen vaihdot purkuineen
  • Urakoimme myös mm. julkisten rakennuksien, kauppakeskuksien, koulujen, sairaaloiden ja liikuntakeskuksien kylpyhuoneet ja peseytymistilat
  • Kosteusmittaukset ja kuivaustyöt tarvittaessa laatoituksien yhteydessä

Moderni kylpylä vai perinteinen kylpyhuone?

Oli kyseessä sitten ikivanhan kylpyhuoneen täysi kunnostus tai hyväkuntoisen kylpyhuoneen remontointi asunnon edellisen omistajan jäljiltä, me loihdimme sinulle juuri toiveidesi mukaisen kylpyhuoneen!

Kauttamme saat suunnittelun, purkutyöt ja kaikenlaiset laatoitukset. Jos kyseessä on kosteusvaurioita kärsinyt kohde, suoritamme myös kosteusmittaukset ja kuivaustyöt tilan pitkän käyttöiän takaamiseksi. Halutessasi saat kauttamme ihan kaikki remonttimateriaalit pohjamateriaaleista laattoihin ja paneeleihin. Kätevää, kun kaikki hoituu yhden yhteyshenkilön kautta, eikö? 

Soita niin käydään läpi toiveesi ja ajatuksesi remontista!

Osaamista kylpyhuoneremonteista jo yli 20 vuoden ajalta

Meille on ensiluokkaisen tärkeää hoitaa työt aina sovitussa aikataulussa ja budjetissa laadusta tinkimättä.

Pidämme sinut ajan tasalla remontin etenemisestä ja teemme selkeän listauksen kylpyhuoneremontin sisällöstä kustannuksineen. Toimintamme ydin koostuu aina tiiviistä yhteistyöstä kodinomistajan tai rakennusliikkeen kanssa.

HS-Laatalta saat ammattitaitoisen ja kokeneen kylpyhuoneremontin tekijän.

Kaikilla työntekijöillämme on voimassaolevat märkätilojen vedeneristyssertifikaatit (VTT). HS-Laatta Oy kuuluu Luotettava Kumppani / Tilaajavastuu -ohjelmaan.

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Mutkatonta palvelua laadukkaalla lopputuloksella!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toteutetaan toiveidesi kylpyhuone, keittiö, sauna, kodinhoitohuone ..... ?

Soitto

Sähköposti

Whatsapp