Kylpyhuoneremontti

HS-Laatta remontoi: Pirkanmaa

Monipuoliset kylpyhuoneremontit Pirkanmaalla – yli 20 vuoden kokemuksella!

Laattojen asennus, tasojen vaihto vai kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti suunnittelusta pohjamateriaaleihin ja paneeleihin?

HS-Laatta toteuttaa kylpyhuoneremontit koteihin, uudiskohteisiin ja julkisiin rakennuksiinkin purku- ja pohjatöistä lähtien. Meiltä saat kylpyhuoneremontin toiveidesi mukaan Avaimet käteen -periaatteella tai vastaavasti vaikka vain apua valitsemiesi materiaalien asennukseen.

Ota yhteyttä, kun etsit osaavaa kylpyhuoneremontin tekijää Pirkanmaalla!

Tilaa kylpyhuoneremontti – remontin laajuus räätälöidään juuri tarpeidesi mukaan!

Kylpyhuone on toimiva, kun se on suunniteltu huolella, materiaalit ovat laadukkaat ja asennukset ja pohjatyöt on tehty perusteellisesti. Mieluisassa kylpyhuoneessa on mukava käydä päivittäin! HS-Laatalta saat halutessasi asiantuntevaa suunnitteluapua kylpyhuoneremontin toteuttamiseen. Suoritamme myös pintaremontit, joka voi halutessasi sisältää vain esimerkiksi itse hankkimiesi laattojen asennuksen.

Kylpyhuoneremontit kaikenlaisiin kiinteistöihin:

  • Kodin kylpyhuoneen remontointi suunniteluineen ja materiaaleineen
  • Laatoitustyöt purkuineen ja asennuksineen
  • Julkisten rakennuksien, kauppakeskuksien, koulujen, sairaaloiden ja liikuntakeskuksien kylpyhuoneiden ja peseytymistilojen urakointi
  • Tarvittavat kosteusmittaukset ja kuivaustyöt
  • Kylpyhuoneen sähkötyöt yhteistyökumppanin kautta

 

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Toteutamme kylpyhuoneen remontin toiveitasi vastaavaksi, huolellista viimeistelytyötä myöden.

Moderni kotikylpylä vai perinteinen kylpyhuone?

Muutetaanko suuri kodinhoitohuone tyylikkääksi saunaosastoksi? Lisätäänkö toinen lavuaari vai asennetaanko uudet suihkut?

Mitä ikinä toiveissasi onkaan, me loihdimme sinulle juuri unelmiesi kylpyhuoneen! Kauttamme saat suunnittelun, purkutyöt, pohjamateriaalit ja laatoitukset. Suoritamme tarvittaessa myös kosteusmittaukset ja kuivaustyöt ennen laatoitusta. Kylpyhuoneremontit tehdään aina laadukkaasti, niin että tila saa pitkän käyttöiän. Halutessasi saat kauttamme kaiken kylpyhuoneremonttiin liittyvän tai sitten vain sen mitä tarvitset. Helppoa, eikö? Siis kylpyhuonetta remppaamaan!

Soita niin käydään läpi toiveesi ja ajatuksesi remontista!

Kylpyhuoneremontit sovitussa ajassa

Hoidamme kylpyhuoneremontit aina sovitun aikataulun ja budjetin mukaisesti.

Työnjäljen laadusta ei tingintä ja remontin eteneminen on luotettavien tekijöidemme käsissä. Meille on tärkeää toimia aina tiiviissä yhteistyössä kiinteistön omistajan tai rakennusliikkeen kanssa. Arviomme kylpyhuoneremontin kustannukset alusta alkaen tarkasti ja pidämme sinut ajan tasalla remontin etenemisestä.

HS-Laatta Oy – ammattitaitoiset ja kokeneet remontoijat

Kaikilla työntekijöillämme on voimassaolevat märkätilojen vedeneristyssertifikaatit (VTT) ja HS-Laatta Oy kuuluu Luotettava Kumppani / Tilaajavastuu -ohjelmaan.

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Mutkatonta palvelua laadukkaalla lopputuloksella!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toteutetaan toiveidesi kylpyhuone, keittiö, sauna, kodinhoitohuone ..... ?

Soitto

Sähköposti

Whatsapp