Kylpyhuoneremontti

HS-Laatta remontoi: Tampere

Kylpyhuoneremontti tampere

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti luo yhtenäisen tunnelman  niin saunaan, pesuhuoneeseen kuin pukutilaan.

HS-Laatta toteuttaa kattavat kylpyhuoneremontit purku- ja pohjatöistä lähtien niin saneeraus- kuin uudiskohteisiin.

Asiakkaan toiveista riippuen voimme tehdä kylpyhuoneen remontit avaimet käteen -periaatteella, jolloin myös laatat voi tilata kauttamme. Tutustu kylpyhuoneremontteihin ja ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa remontin toteuttajaa Tampereella.

Kylpyhuoneiden putki- ja sähkötyöt

järjestyvät ongelmitta yhteistyökumppaneidemme kautta. Jos kyseessä on kosteusvaurioita kärsinyt kohde, suoritamme kosteusmittaukset ja kuivaustyöt ennen laatoituksia. Tällöin varmistetaan tilan pitkä käyttöikä ilman uusia kosteusvaurioita.

Kauttamme saat kaikenlaiset laatoitukset sekä kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt että rakennusliikkeet ja teemme kylpyhuoneremontteja omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloasuntoihin sekä julkisiin tiloihin, kuten kauppakeskuksiin, kouluihin, sairaaloihin, liikuntakeskuksiin ja kylpylöihin.

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Moderni tai perinteinen - toteutamme kylpyhuoneen remontin toiveitasi vastaavaksi, huolellista viimeistelytyötä myöden.

Kylpyhuone Avaimet käteen -periaatteella

Halutessasi saat kauttamme kaiken tarvittavan remonttimateriaalin pohjamateriaaleista aina laattoihin ja paneeleihin.

Sovimme asiakkaan kanssa käytettävät materiaalit ja niiden toimitukset. Voimme käyttää asiakkaan toimittamia materiaaleja tai toimitamme asiakkaan puolesta kaiken tarvittavan materiaalin kuten laatat, paneelit ja muut pintamateriaalit sekä tarvittaessa mm. hanat ja ammeet toiveidesi mukaisesti.

Kylpyhuoneremontteja erilaisiin kohteisiin jo yli 20 vuoden kokemuksella

Me toteutamme toiveesi uuden kylpyhuoneen osalta lähtötilanteesta riippumatta.

Olemme tehneet kattavia kylpyhuoneremontteja onnistuneesti kaiken kokoisiin ja kaiken ikäisiin kohteisiin. Saat meiltä suunnitteluapua sekä vinkkejä pohja- ja pintamateriaalien valintaan. Meillä on kokemusta lukuisista erilaisista pesutilojen uusimisista, WC-tilojen remonteista, saunaremonteista sekä isommista urakoinneista. Onhan kylpyhuone yksi kodin eniten käytetyistä huoneista, joten eikö sen olisi syytä olla juuri niin toimiva kuin haluat?

Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa sovittua aikataulua noudattaen

Hoidamme kylpyhuoneremontit aina sovitussa aikataulussa ja budjetissa työn laadusta tinkimättä. Toimintamme ydin on toimia tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, oli kyse sitten rakennusliikkeestä tai yksityisestä kodinomistajasta. Me panostamme mutkattomaan kommunikointiin ja pidämme sinut ajan tasalla kaikesta kylpyhuoneremonttiin liittyvästä. Osaavien tekijöidemme käsiin voit luottaa kylpyhuoneremontin, vaikka kyseessä olisi haastavakin kohde. Laita viestiä tai soita niin aloitetaan remontin suunnittelu yhdessä!

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Mutkatonta palvelua laadukkaalla lopputuloksella!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toteutetaan toiveidesi kylpyhuone, keittiö, sauna, kodinhoitohuone ..... ?

Soitto

Sähköposti

Whatsapp