Kylpyhuoneremontti

HS-Laatta remontoi: Valkeakoski

Kylpyhuoneremontti Valkeakoski – viihtyisät kylpyhuoneet koteihin, julkisiin tiloihin ja uudiskohteisiin

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia kotiin tai tarvitsetko yhteistyökumppania toteuttamaan kattavan kylpyhuoneurakoinnin suurempaan julkiseen kiinteistöön?

HS-Laatalta saat kaikenlaiset kylpyhuoneremontit purku- ja pohjatöistä lähtien niin koteihin kuin saneeraus- ja uudiskohteisiinkin. Toteutamme halutessasi kylpyhuoneremontin kokonaisvaltaisena Avaimet käteen -palveluna, jolloin kaikki tarvittavat materiaalit laatoista hanoihin ja paneeleihin voidaan tilata kauttamme.

Ota yhteyttä, kun tarvitset osaavaa kylpyhuoneremontin tekijää Valkeakoskella!

Kylpyhuoneremontit Valkeakoskella HS-Laatalta

Meiltä saat kokonaisvaltaiset remontit suunniteluineen ja materiaaleineen omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin. Teemme myös pienemmät laatoitustyöt ja pintojen vaihdot sekä urakoimme mm. julkisten rakennuksien, kauppakeskusten, koulujen, sairaaloiden ja liikuntakeskuksien kylpyhuoneet ja peseytymistilat.

Suoritamme kosteusmittaukset ja kuivaustyöt tarvittaessa laatoituksien yhteydessä ja lisäksi tarjoamme putki- ja sähkötyöt yhteistyökumppaneidemme kautta.

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Toteutamme kylpyhuoneen remontin toiveitasi vastaavaksi, huolellista viimeistelytyötä myöden.

Kylpyhuoneremontilla lisää viihtyvyyttä ja toiminnallisuutta: Tilaa remontti toiveidesi mukaisella sisällöllä!

Kylpyhuonetta tulee päivittäin käytettyä useampaan kertaan. Eikö se olisi siis syytä olla juuri niin toimiva ja näyttävä kuin haluat?
Meiltä saat asiantuntevaa suunnitteluapua kylpyhuoneremontin toteuttamiseen. Esitä vain toiveesi meille niin pääsemme aloittamaan remontin kulun suunnittelusta. Suoritamme myös pintaremontit, joka voi halutessasi sisältää vain esimerkiksi itse hankkimiesi laattojen asennuksen.

Moderni spa-osasto vai pienen WC-tilan kunnostus?

Me toteutamme toiveesi koosta ja kohteesta riippumatta – oli kyseessä sitten vanhan kylpyhuoneen kunnostus, saunan uusiminen tai kylpyhuoneen remontointi edellisen omistajan jäljiltä. Olemme tehneet lukuisia pesutilojen uusimisia, WC-tilojen remontteja, saunaremontteja ja kylpyhuoneiden urakointeja.

Kokemusta löytyy kaiken kokoisista kohteista ja halutessasi saat kauttamme kaikki remontin vaatimat materiaalit pohjamateriaaleista laattoihin, paneeleihin ja ammeisiin. Kerro sinä vain minkälaisesta kylpyhuoneesta haaveilet, autamme ideoinnissa ja materiaalien valinnassa mielellämme!

Kylpyhuoneremontit yli 20 vuoden kokemuksella – rakennusliikkeille ja taloyhtiöille uudisrakennuksissa sekä saneerausta vaativissa kohteissa.

HS-Laatalta saat ammattitaitoisen ja kokeneen kylpyhuoneremontin tekijän kohteen koosta riippumatta. Kaikilla työntekijöillämme on voimassaolevat märkätilojen vedeneristyssertifikaatit (VTT) ja yrityksemme kuuluu Luotettava Kumppani/Tilaajavastuu -ohjelmaan.

Hoidamme työt sovitussa aikataulussa ja budjetissa laadusta tinkimättä.

Pitkän kokemuksemme ansiosta remontit toteutuu ripeästi ja toimimme aina tiiviissä yhteistyössä kodinomistajan tai rakennusliikkeen kanssa. Meiltä saat mutkatonta palvelua ja ensiluokkaisen työnjäljen, ota yhteyttä, kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia Valkeakoskella!

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Mutkatonta palvelua laadukkaalla lopputuloksella!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toteutetaan toiveidesi kylpyhuone, keittiö, sauna, kodinhoitohuone ..... ?

Soitto

Sähköposti

Whatsapp