Kylpyhuoneremontti

HS-Laatta remontoi: Ylöjärvi

Kylpyhuoneremontti Ylöjärvi – remontit Avaimet käteen -periaatteella koteihin, julkisiin tiloihin ja uudiskohteisiin

Kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia kotiin tai tarvitset kokenutta yhteistyökumppania toteuttamaan kylpyhuoneurakoinnin suurempaan kiinteistöön, ota yhteyttä meihin!

Teemme kylpyhuoneremontteja omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin sekä toimimme yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa isommissa remonteissa. HS-Laatalta saat kaikenlaiset kylpyhuoneremontit purku- ja pohjatöistä lähtien niin koteihin kuin saneeraus- ja uudiskohteisiinkin.

HS-Laatta toteuttaa kylpyhuoneremontit kokonaisvaltaisena Avaimet käteen -palveluna tai vastaavasti voimme suorittaa esimerkiksi vain laatoitustyön. Lue lisää kylpyhuoneremonteista – teemme remontteja Ylöjärvellä pitkällä kokemuksella.

Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Toteutamme kylpyhuoneen remontin toiveitasi vastaavaksi, huolellista viimeistelytyötä myöden.

Kylpyhuoneremontilla  lisää viihtyvyyttä arkeen!

Kylpyhuoneremontti kannattaa niin paremman asumisviihtyvyyden kuin kiinteistön arvonkin kannalta. Huolella suunniteltu ja toteutettu remontti lisää kylpyhuoneen toimivuutta. Tämä jos jokin ei ole turha investointi, sillä käytetäänhän WC- ja peseytymistiloja päivittäin. Erikoisosaamiseemme kuuluu kylpyhuoneiden remontoinnit aina suihkutiloista kodinhoitohuoneisiin. Olemme tehneet lukuisia kylpyhuoneremontteja, jotka ovat sisältäneet kaiken saunatilojen remontoinnista lattiavaluihin, vesieristyksiin ja linjakaivojen muutoksiin.

Soita niin käydään läpi toiveesi ja ajatuksesi remontista!

Kylpyhuoneremontit – sovittua aikataulua ja budjettia noudattaen

HS-Laatalta saat ammattitaitoisen ja kokeneen kylpyhuoneremontin tekijän kohteen koosta riippumatta. Hoidamme työt sovitussa aikataulussa ja budjetissa laadusta tinkimättä. Meiltä saat myös asiantuntevaa suunnitteluapua kylpyhuoneremontin toteuttamiseen.

Kaikilla työntekijöillämme on voimassaolevat märkätilojen vedeneristyssertifikaatit (VTT) ja yrityksemme kuuluu Luotettava Kumppani / Tilaajavastuu -ohjelmaan. Pitkän kokemuksemme ansiosta remontit toteutuu nopeasti.

Toimintamme kulmakivenä on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa:

Oli kyseessä sitten kodinomistajan tai rakennusliike. Meiltä saat mutkatonta palvelua ja laadukkaan lopputuloksen, ota yhteyttä, kun suunnittelet kylpyhuoneremonttia Ylöjärvellä!

 

Tilaa kylpyhuoneremontti meiltä:

  • Kylpyhuoneremontit suunniteluineen ja materiaaleineen koteihin ja uudiskohteisiin
  • Laatoitustyöt joko kauttamme tilatuille tai itse hankituille laatoille
  • Julkisten rakennuksien, kuten kauppakeskusten, toimistotilojen ja liikuntakeskuksien kylpyhuoneiden ja peseytymistilojen urakoinnit
  • Kosteusmittaukset ja kuivaustyöt laatoituksen yhteydessä
  • Putki- ja sähkötyöt yhteistyökumppaneidemme kautta
Kylpyhuoneen remontti: vesieristys, laatoitus, kalusteet

Mutkatonta palvelua laadukkaalla lopputuloksella!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Toteutetaan toiveidesi kylpyhuone, keittiö, sauna, kodinhoitohuone ..... ?

Soitto

Sähköposti

Whatsapp